Projectbegeleiding

Begeleiding van A tot Z, bij al uw technische projecten

Nood aan meer informatie of raad omtrent de plaatsing en automatisatie van uw machines? Heeft u vragen of ondervindt u problemen voor, tijdens of na onze elektriciteitswerken? Bij TS Automation installeren, automatiseren en herstellen we niet alleen uw elektrische installaties, maar bieden we ook technisch advies en projectbegeleiding van A tot Z, van concept tot uitvoering en opvolging. Hoe we dat doen? We bouwen een goede vertrouwensrelatie met u op en ondersteunen u waar we ook kunnen, dankzij onze technische knowhow, goed vakmanschap en gigantische dosis motivatie.

Van A… of concept…

Wanneer we machines of elektrische installaties komen installeren of automatiseren in uw industriële bedrijf, woon- of werkruimte, werken we altijd eerst een technisch concept en een elektrisch schema uit. Dit gebeurt steeds in samenwerking met u en hierbij staan ook altijd uw wensen, noden en mening centraal. We starten dan ook enkel met de elektriciteitswerken wanneer u uw goedkeuring heeft gegeven voor onze plannen. Zo’n technisch concept en elektrisch schema uittekenen is vaak uitdagend en roept veel vragen op, maar gelukkig staat u hier nooit alleen voor.

Bij TS Automation treden we graag op als uw persoonlijke technisch adviseur en expert ter zake. Zo helpen we u bij de keuze van de juiste machine, verduidelijken we de technische aspecten die ter sprake komen, belichten we de voor- en nadelen van bepaalde technische merken… En dit alles voor zowel professionele spelers in de industrie, als particuliere klanten in hun woning of pand. Onze technische bagage wordt steeds aangevuld door de kennis van tal van leveranciers en productspecialisten en bovendien blijven wij ons voortdurend bijscholen, zodat we steeds mee blijven met de nieuwste technieken en u up-to-date advies kunnen verlenen.

…tot Z… of uitvoering en opvolging

Ook tijdens of na de plaatsing of automatisatie van uw elektrische installaties en machines, kunt u op onze projectbegeleiding op maat blijven rekenen. Dit uit zich in technisch advies waar gewenst en spoedige interventies en herstellingen waar nodig. Flexibel en snel inspelen op de noden van de klant met kennis van zaken, zien wij als onze ultieme plicht en één van onze grootste expertises. Bovendien hebben wij door onze jarenlange ervaring in de wereld van machines en techniek een scherp analytisch inzicht ontwikkeld in mogelijke oorzaken van defecten in elektrische installaties en productielijnen.

Wanneer u in de industriële sector storingen ervaart of kampt met defecte machines, dan komen wij zo snel mogelijk ter plaatse met gespecialiseerd materiaal om uw elektrische installaties ASAP terug operationeel te krijgen. Wij beseffen namelijk meer dan ooit dat productiestilstand veel geld kost en dat we dit zoveel mogelijk moeten vermijden. Daarnaast plannen wij voor particulieren dezelfde snelle interventies in, aangezien ook zij snel en efficiënt moeten kunnen handelen in alle comfort.

Ook beroep doen op ons technisch advies en projectbegeleiding?

Bij TS Automation bieden we projectbegeleiding van A tot Z op maat aan voor al onze klanten. Zo zorgen we ervoor dat onze professionele klanten 100% kunnen focussen op hun productieproces en dat onze particuliere klanten 100% kunnen genieten van comfort. Ook nood aan advies en begeleiding bij uw technische projecten?