Gebouwautomatisering

Zorgeloos wonen en leven dankzij gebouwautomatisering

Wilt u graag een elektrische installatie in uw huis laten plaatsen of aanpassen? Wenst u uw bedrijfsgebouw te beveiligen aan de hand van toegangscontrole en camerabewaking? Benieuwd naar het gemak van een automatische poort of andere domotica toepassingen? Bij TS Automation kunnen zowel particulieren als professionele, industriële klanten terecht voor de installatie, automatisatie en reparatie van hun machines of elektrische installaties. We zetten ons bij elk project maximaal in om uw comfort zoveel mogelijk te vergroten, zodat u níets tekort komt en met gemak door het leven kunt gaan.

Kies voor 100% comfort in uw woon- en werkruimte

Een elektrische installatie? Het vormt vandaag de dag het technische hart van elke woning en elk gebouw. Tegenwoordig is het gewoonweg onmisbaar geworden en het staat garant voor een kwalitatiever, eenvoudiger en veiliger leven. Is het niet in uw woon- of werkruimte aanwezig of hapert er iets aan het systeem, dan kan dit voor heel wat problemen of onrust zorgen. Daarnaast hebben we steeds minder tijd in onze drukke levens en snel en efficiënt kunnen handelen, is meer dan welkom.

Bij TS Automation hebben we dit goed begrepen en daarom doen we er dag na dag alles aan om uw comfort te verzekeren en u op weg te helpen met onze technische kennis. Ons ervaren team is gespecialiseerd in gebouw- en huisautomatisering en staat voor u klaar om al uw elektrische installaties te plaatsen, automatiseren én herstellen. Ook op onze permanente ondersteuning en projectbegeleiding van A tot Z op maat kunt u steeds rekenen.

Al eens gedacht aan gebouw- of huisautomatisering?

Naast het plaatsen en renoveren van elektrische installaties, bewakings- en besturingsvoorzieningen, gaan we nog een stap verder. We verzorgen namelijk ook de automatisatie ervan, enerzijds in bedrijfspanden en gemeenschappelijke ruimtes en anderzijds in woningen en appartementen. We spreken dan respectievelijk van gebouwautomatisering en huisautomatisering of domotica. Hierbij worden alle technische voorzieningen gecentraliseerd in één gebouwbeheersysteem: verlichting, verwarming, rolluiken, inbraak- en camerabeveiliging…

Dit klinkt misschien wat ingewikkeld, nochtans maakt het uw leven een pak eenvoudiger. Dankzij automatiseringstechnieken kunt u met één simpele druk op de knop een volledige woning of gebouw aanpassen volgens uw wensen en noden van dat moment. Dit kunt u zelfs gewoon heel handig doen met uw iPad of smartphone. Hierdoor wordt uw manier van leven en wonen zo comfortabel, veilig én energiezuinig mogelijk. Wilt u de verwarming koud of eerder warm? Felle of gedimde verlichting? Uw ramen en deuren open of gesloten? Alles kan, alles mag en alles is te danken aan automatisering.

Uw elektrische installaties, geplaatst en geautomatiseerd door een professionele vakman

Wilt u graag een elektrische installatie laten plaatsen of bent u geïnteresseerd in gebouw- en huisautomatisering? Onze technici doorlopen 3 belangrijke fases om van uw gebouw of huis een betere plek te maken, gekenmerkt door een beter comfort, groter woonplezier, lager energieverbruik én extra veiligheid:

  • We komen allereerst bij u ter plaatse, bespreken uw wensen en ideeën en bekijken samen welke werken er uitgevoerd moeten worden.
  • Vervolgens werken we een technisch concept uit en tekenen we een digitaal, elektrisch schema, dat we grondig met u afstemmen. Dit schema kan echter in de loop van de werken nog aangepast worden.
  • Bovendien stellen we een gepaste aanbieding of raming van de kosten op, samen met een overzichtelijke planning. Op die manier krijgt u een idee over het kostenplaatje én de tijdsduur van de werken.
  • Nadien starten we aan de werkzaamheden en hierbij volgen we onze planning zo nauwkeurig mogelijk op.
  • Is de installatie geplaatst of geautomatiseerd? Dan wordt deze eerst nog eens uitgebreid gekeurd onder onze begeleiding om eventuele technische defecten vroegtijdig op te sporen.
  • Wanneer de test geslaagd is, is uw installatie klaar voor gebruik en kunt u genieten van alle voordelen van gebouw- of huisautomatisering.

TS Automation zonet opgebeld? Uw installatie straks al hersteld

Correcte plaatsing van uw elektrische installaties en automatisering in uw woning of gebouw kan uw leven heel wat kwalitatiever maken. Maar wat als er iets schort aan de werking van uw elektrische installatie? Of als het gebouwbeheersysteem blokkeert? Dan kan uw veiligheid plots in het gedrang komen en kan uw comfort hevig verstoord worden. Bij TS Automation willen we dit te allen tijde voorkomen en daarom komen wij zo snel mogelijk bij u ter plaatse met gespecialiseerd meetapparatuur en gereedschap om de technische problemen in een handomdraai weg te werken.

Uw woon- of werkruimte klaarstomen voor de toekomst met gebouwautomatisering?

De voordelen van gebouw- en huisautomatisering vallen niet te onderschatten. Niet alleen maakt het uw leven comfortabeler, maar tegelijkertijd ook veiliger, kwalitatiever én energiezuiniger. Onze technische experts helpen u graag op weg om uw elektrische installaties te plaatsen, automatiseren en herstellen op het exácte moment dat u dat nodig acht. Klaar om in de toekomst te springen met gebouwautomatisering?