Industriële Automatisering

TS Automation: uw technisch expert in industriële automatisering

Bent u producent in de industriële sector en is het uw ultieme doel om uw productieflow te optimaliseren? Wilt u elke dag opnieuw topproducten afleveren en dit op de meest slimme, snelle en doeltreffende manier? Onze getalenteerde technische experts zijn gespecialiseerd in industriële automatisering en staan garant voor de installatie, automatisatie en herstelling van zowel industriële als residentiële machines of installaties.

Uw industriële expertise én onze technische kennis? The perfect match!

In de industriële sector, trotseert u als producent dagelijks heel wat uitdagingen. De productie moet zo snel en efficiënt mogelijk vooruit gaan zónder storingen, u moet steeds loonkost, energie en milieuvoorwaarden onder controle houden en, belangrijkst van al, u moet een kwalitatief topproduct afleveren. Ons ervaren team neemt daarom graag het technische aspect uit uw handen, zodat u 100% kunt focussen op uw vak.

Elke dag opnieuw staan wij klaar om uw industriële machines of installaties te plaatsen, automatiseren of herstellen en we begeleiden u bij deze projecten steeds van A tot Z. Dit doen we met de grootste toewijding en een flinke dosis technische knowhow, voor álle industriële sectoren: chemische sector, beton-, hout-, voedings- en metaalindustrie, land- en tuinbouw.

Uw elektrische installaties, op-en-top geïnstalleerd en geoptimaliseerd

Het besturingssysteem, in de vorm van een besturingskast, is het hart van elke elektrische installatie. Het zorgt ervoor dat alle machines adequaat blijven werken en dat ook uw productieproces vlot blijft verlopen. Dergelijke besturingssystemen en besturingskasten ontwerpen en onder handen nemen vormt dan ook het startpunt bij de plaatsing en optimalisatie van de werktuigen in uw industriële bedrijf. Hoe gaan we hierbij precies te werk? We doorlopen in principe drie cruciale fases:

  • Tijdens een verkennend gesprek luisteren we uitgebreid naar uw ideeën en noden. Aan de hand hiervan werken we samen een technisch concept en een elektrisch schema uit en vertalen we uw proces in een PLC programma (Programmable Logic Controller) met eventuele HMI (Human Machine Interface). De PLC is van groot belang bij de automatisering van uw machines of elektrische installaties.
  • Na uw goedkeuring van deze plannen, vervaardigen we de besturingskasten in onze eigen werkplaats. Hierbij werken we steeds met de meest kwalitatieve componenten, die we aansturen via eenvoudige, logische sturingen of PLC sturingen.
  • Tegelijkertijd programmeren we de PLC en werken we de HMI verder uit.
  • Omdat we zeker willen zijn dat de besturingskasten optimaal functioneren, testen we ze eerst grondig in onze werkplaats. Dit gebeurt via een volledige simulatie van uw productieproces aan de hand van de PLC en HMI. Indien nodig kunnen we de testen samen uitvoeren met u en/of uw operator.
  • Zijn de besturingskasten geslaagd voor de test? Dan installeren we ze bij de machine, die we vervolgens ook aansluiten met gelabelde kabels.
  • Tot slot voeren we een tweede test uit op de volledige machine, door deze te laten proefdraaien. Is ook deze test geslaagd? Dan is de installatie klaar voor gebruik en dan kan uw productieproces (opnieuw) in gang schieten.

Reparatie van uw elektrische installatie, in 1-2-3

Door onze jarenlange ervaring in de industriële sector, begrijpen we als geen ander hoe essentieel het is om steeds efficiënt te kunnen werken en om productiestilstand zoveel mogelijk te vermijden. Wordt uw productieflow toch verstoord of onderbroken, dan is het cruciaal om zo snel mogelijk in te grijpen en de defecte machines te herstellen. Ook daarvoor kunt u beroep doen op de technische experten van TS Automation.

Onze ervaren technici zijn niet alleen bijzonder bedreven in industriële automatisering, maar ook gigantisch gefascineerd in deze expertise. 24/24 en 7/7 voor u beschikbaar en bereikbaar zijn om dringende on-site interventies uit te voeren, zien wij daarom absoluut niet als een opgave, maar wel als onze plicht. Bij storingen komen wij zo snel mogelijk ter plaatse met gespecialiseerd meetapparatuur en gereedschap om uw machines en elektrische installaties in no time terug operationeel te krijgen.

Klaar om richting toekomst te vertrekken met industriële automatisering?

Ons ervaren technische team staat voor u klaar om al uw industriële machines te installeren, automatiseren en herstellen waar nodig. Zo proberen we uw productiestilstand zoveel mogelijk te verminderen en uw productieflow zoveel mogelijk te boosten. Springt u ook mee op de sneltrein richting toekomst met industriële automatisering?